det var inte igår

Hejsan hehe..vart ska man börja. Kommer inte ens ihåg sist jag gjorde ett blogginlägg. Vill börja med att be om ursäkt för det, har väl mest berott på min lathet men har också haft väldigt mycket att göra. 
 
Men som sagt är vi mitt inne i springbreak här, 2,5 vecka långt är det. Jag och mina simkamrater fick det lite tidiagre dock eftersom vi på tävling på fastlandet 4 dagar innan lovet börja. Tävlingen höll till i Oregon, vi tog nattflyget till San Fransico, stannade där i ett par timmar för att sen ta nästa flyg till Oregon. Hade verkligen jätte kul, förutom att simma hängde vi runt i staden gick på museum och så vidare. Vi besökte äve olika colleges vilken var väldigt nödvändigt :) Simningen gick väl helt okej, simmade över personbästa på alla grenar jag ställde upp i men lyckades ändå kvalificera mig till finalerna som gick på eftermiddagen. Simmade 14 grenar på bara 3 dagar så var lätt mör i kroppen några dagar efter. När de andra simmarna tog planet hem till Hawaii bilade jag, Karly och Coach (karlys pappa) ner till Seattle där vi hälsade på karlys moster och morbror. Hade väldigt kul där även med, förutom hur fint de bodde såg lite ut som Stockholms skärgård med alla öar och segelbåtar. Även bilresan dit var hur fin som helst. Vi åkte skidor vid Mt Baker, en skidort preciiiis vid gränsen intill Vancover Canada. VILKEN SKIDÅKNING, bland de bästa i mitt liv och jag njöt varenda sekund i backen, saknar att åka skidor så. 
 
Nu är vi hemma igen och jag bor med Karly under springbreak, tränar är väl det mesta vi gör förutom att gå till stranden. Snart sätter skolan igång igen och då är det bara 7 veckor kvar tills 27 maj, graduation för mina fina senior vänner som går ut och jag tar nattflyget från Kona och påbörjar den lååååånga resan hemåt. Kan fortfarande inte fatta att mitt första år här är redan över. Mina närmsta vänner som är seniors kommer gå ut och inte kommer vara här nästa år gör mig så fruktansvärt ledsen att bara tänka på det. Och juste jag har bestämt mig för att stanna yttliagre ett år haha, SUPRISE. Min bror kommer hit nästa år  också och det var en stor anledning till varför mitt beslut blev som det blev. Också för att jag trivs verkligen som fisken i vattnet, skolan går förvånatsvärt bra, simningen går väldigt bra även där och jag har fått vänner som står mig otroligt nära med tanke på att vi bor med varandra alla timmar om dygnet. 
 
Här kommer iallfall bilder från olika tidpunkter de månaderna jag inte bloggat. 
 
Bilderna är inte i ordningen men vi besökte hawaii volcano national park, det var väldigt coolt och vi fick hika mellan ner och över vulkanerna.